Betrokkenheid

Betrokkenheid

Een kwalitatief hoogwaardig product in combinatie met een een maatschappelijk betrokken glimlach maakt het écht Andere Koek!

HOE HET BEGON

Andere Koek voor thuis is klein begonnen. Gewoon aan de keukentafel.

Dennis en Marjan, de oprichters, wilden op vakantie maar hadden daar onvoldoende geld voor. Er werd daarom een kraampje gehuurd op een kerstmarkt om éénmalig een centje bij te verdienen.

Het enthousiasme en de vraag naar hun producten was echter zo groot, dat zij besloten niet op vakantie te gaan van de winst, maar er een bedrijf mee op te richten.

En waar zij eerst nog alles thuis konden verwerken, werd de vraag naar de producten uiteindelijk te veel.

Daarom werden ze door een vriend die werkzaam is bij een sociaal werkbedrijf uitgenodigd om eens een bezoek te brengen. De professionaliteit, het enthousiasme van de medewerkers, de sfeer en de vele mogelijkheden die zij zagen sprak ze enorm aan!

Vanaf dat moment bezochten Dennis en Marjan iedere vrijdag het sociale werkbedrijf. En iedere vrijdag vertrokken zij er met een grote glimlach.

Daarom werd toen het besluit genomen om altijd samen te werken met sociale werkbedrijven.

Inmiddels is het bedrijf gegroeid en is het aantal sociale werkbedrijven toegenomen. Voor Andere Koek voor thuis is de samenwerking een vanzelfsprekendheid, maar vanuit de SW bedrijven werd gevraagd om de samenwerking meer uit te dragen. En dat doen we natuurlijk graag, want we zijn hartstikke trots op alle mannen en vrouwen die onze producten van een gouden randje voorzien!

 

OOK SAMENWERKEN

Wij vinden het fijn om onze ervaring en kennis over samenwerken met sociale werkbedrijven te delen met anderen. Misschien kunnen we jou hiermee van dienst zijn. Voel je vrij om hierover contact op te nemen.

Contactpersonen

 

Dennis Meerhof & Marjan van Dongen

ANDERE KOEK voor thuis

 

Ebweg 59

2991 LS Barendrecht

CONTACT

 

info@anderekoekvoorthuis.nl

Tel: 0031 (0) 180 72 2 361

VOLG ONS

© Copyright. All Rights Reserved.

"ANDERE KOEK voor thuis" is een merk van Concept Unie B.V.